Event planning bij Roberta’s Assistance Company

Wilt u graag een event plannen? Bij het organiseren van een event komt veel kijken. Veel ondernemers willen graag een event plannen, maar weten niet goed hoe ze dat aan moeten pakken. Bovendien kan het veel tijd kosten en niets mag over het hoofd gezien worden. Een ondernemer moet zich ook met andere zaken bezighouden. Wilt u graag een professionele event planner inschakelen die het werk voor u doet? Roberta’s Assistance Company kan u daarmee helpen. Voor alle professionele event planning bent u bij ons op het juiste adres. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze event planning diensten

De event planning van Roberta’s Assistance Company is volledig. Er staat een ervaren team voor je klaar met de benodigde kennis en ervaring voor het plannen van een succesvol (online) event. Tijdens de planning stellen wij een budget op, komen met een passend thema, regelen wij een geschikte locatie en catering, zorgen voor een visuele aantrekkelijkheid, nodigen de gasten uit, regelen evt. goodybags en zorgen ook voor de nazorg achteraf. Al deze taken worden met precisie uitgevoerd met oog voor u, uw bedrijf én voor uw gasten. Door onze professionaliteit is het mogelijk om het gehele event tot in de puntjes te plannen. Dit om er voor te zorgen dat uw (online) event een succes wordt. Wilt u meer weten over event planning? Neem gerust contact met ons op!

Event planning

Het proces van een event plannen

Veel bedrijven onderschatten het werk dat bij event planning komt kijken. Natuurlijk moeten zaken zoals een locatie, catering en activiteit geregeld worden. Ook moet er een budget worden opgesteld en een draaiboek worden gemaakt. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de tactiek en de strategie van het event.

Het behalen van uw doel

Een bedrijf organiseert een event vaak met een doel. Het is belangrijk dit doel goed te analyseren. Wanneer het doel goed voor ogen is, is het makkelijker om het doel te bereiken. Stel; u wilt meer connecties opdoen en wilt daarom een netwerkevent organiseren. Dan moet u wel de juiste mensen uitnodigen. Ook moeten zaken zoals de locatie, catering en activiteiten passen bij deze doelgroep.

Ons bedrijf kan u hierbij helpen. Ons bedrijf kijkt niet alleen met precisie naar de regelzaken, maar ook naar het achterliggende doel. De juiste nazorg is hierbij ook van belang. Wij nemen na het event contact op met uw gasten om de vervolgstappen te bespreken en zorgen evt. voor de bedankjes.

Event planning
Benieuwd naar onze diensten, maar geen idee voor hoe veel uur?

Het kan lastig zijn om een in te schatten hoe vaak een VA of event planner ingeschakeld zal worden. De ene week is het een uurtje, de andere week een hele dag. In de zomermaanden worden er weinig events georganiseerd, maar in de wintermaanden zijn het er 3 per maand. Aan het begin van de maand moeten de facturen de deur uit, maar de rest van de maand kan de financiële administratie veel minder tijd in beslag nemen. Maar tijdens uw vakantie kan het toch wel handig zijn om iemand te hebben die de mail leest en het eerste aanspreekpunt wordt. Ook u heeft recht op een zorgeloze vakantie.
Daarom zijn we flexibel inzetbaar.

Wilt u testen of het bevalt om een VA tot uw beschikking te hebben, of weet u gewoonweg nog niet hoeveel werk u gaat uitbesteden? Dan is een kwartaal-abonnement een uitkomst.

Een kwartaal-abonnement van 12 uur is 3 maanden geldig.
Het kan namelijk zijn dat er in maart weinig werkzaamheden zijn, maar in april en mei juist veel.
Zijn de 12 uur binnen 3 maanden op? Dan wordt er op tijd door ons aan de bel getrokken en kijken we samen of het voordeliger is om een nieuw abonnement af te sluiten of dat “uurtje-factuurtje” beter past. Blijkt achteraf dat 12 uur per 3 maanden te hoog ingeschat is? Dan kiest u ervoor om maandelijks achteraf te betalen. Het voordeel van een abonnement is echter wel dat het uurtarief lager is en u niet achteraf met hogere kosten komt te zitten dan u aanvankelijk denkt te zullen hebben.
Samen komen we daar zeker wel uit.

Leuk voordeel: in de meeste gevallen is het aftrekbaar van de belasting!

Menu